Címkék

3d (2) acer (9) adamo (3) amd (6) android (2) apple (9) arrandale (3) aspire (3) asus (36) asus ul (3) atom (2) chrome os (2) clarksfield (10) core i7 (10) dell (13) dell mini (2) eee pc (20) fujitsu (4) gamer (9) google (2) hdd (2) hp (10) ideapad (3) inspiron (2) intel (5) ion (5) ipad (8) kiegészítők (2) lenovo (8) lg (2) macbook (2) mindenálló (3) msi (6) netbook (45) netpad (8) nvidia (17) nvidia ion (8) optimus (2) pineview (8) qosmio (2) republic of gamers (3) samsung (5) seagate (2) smartbook (3) sony (4) tablet (11) teszt (2) timeline (2) toshiba (5) ul30jt (2) ulv (18) vaio (3) windows 7 (4) Címkefelhő

Megosztások

Samsung pixelhiba garancia

2010. április 27. kedd | Vention

A Samsung kiadott egy sajtóközleményt, ami annyira szépen van megfogalmazva, hogy be is másolom ide:

Az LCD monitorokon és a hordozható számítógépek kijelzőjén időnként előfordulnak pixelhibák, melyek a technológia jelenlegi állása szerint teljesen nem szüntethetők meg. A Samsung egyetlen pixelhiba (alpixel is) esetében is kicseréli a garanciális notebook-ot vagy netbook-ot.

A jelenlegi és a reménybeli ügyfelek nagy része súlyos problémaként éli meg, ha pixelhibával találkozik. Több felhasználó – a fórumok tanúsága szerint – úgy érzi, hogy akár egyetlen pixelhiba is lenullázza a notebook értékét.

A Samsung álláspontja szerint a vásárló jogosan vár a pénzéért cserébe abszolút hibátlan készüléket, ám a gyártók – a technológiából adódóan – kénytelenek tűréshatárral dolgozni a Class II szabvány irányadása mellett. Ha egy márkának valóban fontos, hogy az ügyfél ne remegő kézzel nyissa ki a dobozt, vagy ne érezze úgy, hogy minden kockázatot ő visel, akkor neki [a gyártónak] kell vállalnia a rizikót. A Samsung a legkisebb pixelhiba, akár alpixelhiba esetében is 3 napon belül kicseréli a hibás terméket.

Nagyon pozitív fejlemény.

Címkék: samsung

süti beállítások módosítása